Vår personvernerklæring

1. Introduksjon

En sluttbruker fra Betenemy kan dele meninger og informasjon om gratisspill, få anmeldelser av bookmakere, sjekke kampstatistikken, konkurrere om å bli den mest vellykkede på alle våre sportskamper, søketips og dele meninger om sportskamper på denne plattformen. Du kan se mer informasjon om våre tjenester i vår Vilkår og betingelser.

Det er viktig at du forstår denne personvernerklæringen; på denne måten kan du vite hvordan personopplysningene du oppgir her samles inn, behandles, konsulteres eller brukes når du bruker Betenemy. Personvernerklæringen fokuserer på behandling av dine personlige data på Betenemy, i stedet for databehandling som kan finne sted på andre nettsteder. Eieren av Betenemy (‘vår’, ‘oss’, ‘vi’) er: (adresse for murstein).


2. Datakontroller og registrerte

Ved å bruke Betenemy står du fritt til å avsløre ulike former for informasjon, inkludert informasjon som anses som personopplysninger. Når personopplysningene du har oppgitt blir behandlet, vil du bli ansett som en registrert, og du har rett til å utøve dine rettigheter som garantert av EUs databeskyttelseslov og som beskrevet i denne personvernerklæringen. Med tanke på at vi bestemmer databehandlingsformålet og midlene for Betenemy, er vi også databehandlere av personopplysningene du oppgir på denne plattformen. Som behandlingsansvarlig kan vi behandle dine personopplysninger og er også ansvarlig for å beskytte dataene som er regulert av EUs databeskyttelseslov, spesielt General Data Protection Regulation (GDPR) og også vår personvernerklæring.


3. Datatyper og årsaker til behandling

Vi kan behandle forskjellige kategorier av personopplysninger levert av deg slik at vi kan tilby deg de beste tjenestene, vedlikeholde og sikre regelmessig funksjonalitet til Betenemy og forbedre din opplevelse med våre forskjellige tjenester. Ytterligere detaljer om de forskjellige dataskjemaene vi behandler og formålet vi behandler dataene for, er gitt nedenfor.

 

3.1. Identifikasjonsdata

Personlig identifiserbar informasjon (PII) – Etter at du har opprettet en konto på Betenemy, behandler vi visningsnavn, brukernavn, e -postadresse og ID -en som systemet tildeler deg. Vi kan behandle mobiltelefonnummeret ditt, telefonnummeret, adressen, fornavnet og etternavnet ditt, forutsatt at du foretrekker å oppgi dem i profilen din. Det er også omstendigheter der vi ber om en kopi av din offentlig utstedte ID, for eksempel pass, for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din.

Vi behandler PII for å gjøre det mulig for oss å skille mellom deg og de andre registrerte brukerne på plattformen vår, Betenemy. Vi bruker din e -postadresse til å kommunisere med deg om endringer i tjenestene våre, kontoen din og også for å sende deg til push -varsling og nyhetsbrev, som er underlagt din forespørsel.

Du kan velge om du vil oppgi ditt virkelige mobiltelefonnummer, telefonnummer, adresse, fornavn og etternavn. Informasjonen kan legge til hvordan kontoen din hos oss er personlig og hvordan vi kommuniserer med deg. Hvis du har krav på en pris etter å ha vunnet noen av våre konkurranser, vil vi be om en kopi av din ID, telefonnummer, fornavn og etternavn; dette vil hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og også sende premien din til deg.

Elektroniske identifikasjonsdata – Etter at du har logget deg på kontoen din på Betenemy, vil vi også behandle enhetens IP -adresse, samt operativsystemet du bruker og påloggingstiden. Sosiale tokens vil bli generert hvis du bruker sosiale nettverk for å logge på; de sosiale tokensene fungerer som autentiseringsdataene dine behandlet når du vil logge inn via sosiale nettverk til Betenemy.

Behandlingen av enhetens IP -adresse sikrer at vi kan opprette en kommunikasjonskanal mellom serveren og enheten din. Det hjelper oss også med å bestemme omtrentlig din geografiske plassering. Vi bruker denne informasjonen til å tilpasse tjenestene våre til deg, som å tilby riktig innhold for ditt valg av språk og innhold relatert til pengespill angående ditt lands lovlighet. Vi kan også bruke din geografiske plassering til analytiske formål. Du kan sjekke vår Informasjonskapsler for ytterligere detaljer om hvordan vi behandler dataene dine for det analytiske formålet. Vi behandler operativsystemet og nettleseren din for å sikre at vi tilbyr vanlige tjenester til deg. Detaljene brukes også for å løse tekniske problemer når slike oppstår.

Hvis du foretrekker å logge inn via et sosialt nettverk, vil vi ikke bruke noen detaljer gjort tilgjengelig på dine sosiale nettverksprofiler og -kontoer. Vi genererer token for sosiale nettverk for deg hvis du logger deg på via din sosiale interkontokonto og bare bruker tokenet til å autentisere kontoen din.

 

3.2 Spesielle økonomiske data

Finansielle identifikasjonsdata- Vi vil behandle detaljene i PayPal/Skrill-kontoen din hvis du har krav på en pengepremie. Vi vil deretter legge til detaljene i kontoen din hos oss. Dataene kreves for å sende deg premien.

 

3.3. Opptak

Bilder – Du kan bestemme deg for å laste opp et bilde til kontoprofilen din. Det kan være et hvilket som helst bilde du liker, inkludert et bilde av deg. Bildet som er lastet opp, lagres for å tilpasse kontoprofilen din.

 

3.4 Private vaner og interesser

Tips – Noen av aktivitetene dine på plattformen vår, inkludert publisering av tips, krever offentlig bruk av informasjon. Etter at du har lagt ut rådene, er vi tvunget til å behandle noen av detaljene i nevnte tips, for eksempel dine avklarende kommentarer om tipset, tipsets språk, hendelsene knyttet til tipset, tidspunktet og datoen.

Vi lager også statistikk som snakker om hvor vellykkede tipsene dine har vært, samt detaljer som kreves for konkurranse mellom eller tipsere for å bekrefte hvilken av dem som er rangert høyest når det gjelder vellykkede spådommer.

Detaljene som behandles av oss om tipsene du har lagt ut er avgjørende for å lage tips og gjøre slike tips tilgjengelige for våre besøkende og brukere på Betenemy. Den brukes også til å sikre rettferdig og gjennomsiktig konkurranse blant våre tipsere.

Preferanser – Vi behandler detaljene til tipserne du følger på Betenemy uten å glemme informasjonen knyttet til dine personlige interesser, for eksempel tjenesten du bruker henne og innholdet du foretrekker på nettstedet vårt.

Vi kan også behandle dataene du har fullført i ‘Om oss‘ siden av din personlige profil; slike data kan inneholde en beskrivelse av detaljene om ditt sosiale nettverk, kontoer, dine interesser og deg selv.

Detaljer om tipsere og følgere blir gjort tilgjengelig for alle besøkende og brukere av Betenemy. Vi verdsetter din transparente siden vi ser hver tipster, besøkende eller potensiell tipster som fortjent en mulighet til å måle påliteligheten og suksessen til hver av tipsters. Eller tipsere kan like gjerne dele kunnskapen de har fått med andre.

Å behandle informasjon om din personlige interesse hjelper oss med å identifisere dine preferanser, som vi kan bruke til kommersiell kommunikasjon. Vi kan ta i bruk markedsføringsplattformer for dette formålet, og du kan finne flere relaterte detaljer i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Hvis du er motvillig til automatisert beslutningsprosess, for eksempel profilering, kan du konsultere underseksjonene ‘Rett til ikke å være gjenstand for automatisert beslutningstaking’ og ‘Rett til å protestere mot behandling av dine data’, som du finner under ‘Din Rettighetsdelen i vår personvernerklæring for ytterligere detaljer.


4. Vår bruk av informasjonskapsler

Enhver nettleser som besøker nettstedet vårt mottar informasjonskapsler fra oss. Informasjonskapslene gjør det mulig for oss å tilby den beste opplevelsen på stedet for våre besøkende. Vi bruker informasjonskapsler for å behandle atferdsmønsterdetaljer og informasjon om standard internettlogg for våre besøkende. Informasjonskapsler hjelper oss også med å gjøre tilgjengelig innhold hentet fra tredjeparter, markedsføre våre produkter, analysere oppførselen og aktiviteten til alle våre besøkende på nettstedet og forbedre nettstednavigasjonen. Du kan sjekke våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon om hvordan du deaktiverer informasjonskapsler og hvordan vi bruker dem.


5. Hvordan vi beskytter dataene dine

Vi beholder eller samler ikke inn personopplysningene dine lenger enn det er nødvendig for formålet vi har forklart ovenfor.

Vi bruker organisatoriske og tekniske tiltak i likhet med god bransjepraksis for å sikre tilstrekkelig sikkerhet for dine personopplysninger mot ulovlig eller utilsiktet tap, tyveri, endring, tilgang eller uautorisert avsløring, uautorisert bruk og også mot alle ulovlige former for behandling.


6. Dine rettigheter

Du har rett til visse data om din databehandling og tilknytning til oss. Dette inkluderer også våre kontaktdetaljer og identitet, formålet eller årsaken til behandling av personopplysninger, det juridiske grunnlaget for dette vi gjør dette, de som mottar dataene og andre relaterte data som kreves for å sikre åpen og rettferdig behandling av dine personopplysninger.  

6.1 Rett til tilgang

Du har rett til bekreftelse fra oss angående om dine personlige opplysninger blir behandlet eller ikke. Du har også rett til å bli informert om behandlingen av dataene, samt be om tilgang til dataene der det er aktuelt.

 

6.2. Rett til utbedring

Du har rett til å be om sletting av unøyaktige personopplysninger om deg. Husk databehandlingsformål. Du har også rett til å få ufullstendige personopplysninger utfylt, samt unøyaktig datakorreksjon.

 

6.3 Rettigheter til sletting (Rett til å bli glemt)

Du har rett, men i begrensede tilfeller, til å be om sletting av informasjonen vi har om deg. De er som følger:

  • Hvor dataene må slettes for å overholde en juridisk forpliktelse.
  • Hvor dataene er behandlet ulovlig
  • Hvor du gjorde innsigelser mot databehandling, og det ikke er noen legitim begrunnelse for å overstyre å fortsette
  • Der du allerede har trukket tilbake samtykket for databehandlingen din, og det ikke er lovlig grunnlag for å fortsette databehandlingen.
  • Hvor vi ikke trenger dataene igjen til det tiltenkte formålet.
  • Vi vil være fri for denne forpliktelsen hvis det ikke er mulig å overholde eller ville trenge uforholdsmessig innsats for å bevise.
 

6.4. Rettigheter til å begrense behandlingen

Du har rett til å forhindre at vi behandler personopplysningene dine under omstendighetene nedenfor:

  • Hvis du bestrider nøyaktigheten av dataene, kan vi begrense behandlingen i den nødvendige perioden slik at vi kan bekrefte nøyaktigheten.
  • Behandlingen er ulovlig, og du kan be om begrensning i stedet for sletting.
  • Vi trenger ikke dataene for det opprinnelige formålet, men det er fortsatt nødvendig for å kunne forsvare, utøve og etablere juridiske rettigheter.
  • Hvis du ikke ønsker behandling av dine personopplysninger mens du venter på bekreftelse av vår legitime databehandlingsinteresse, overgår din frihet og grunnleggende rettigheter.
 

6.5 Rett til å protestere mot behandlingen av dataene dine

Du har når som helst rett til å motsette deg behandlingen av dataene dine av oss på ethvert grunnlag du finner passende. Vi vil bli tvunget til å gjøre bygningen din i denne forbindelse, bortsett fra at vi har et overordnet legitimt grunnlag for å fortsette behandlingen av dataene eller hvis det er behov for kontinuerlig behandling for å forsvare, utøve eller etablere juridiske krav.

 

6.6 Rett til ikke å bli gjenstand for automatisert beslutningstaking

Du har rett til å motstå behandling av dataene dine av oss for automatisert beslutningstaking i tilfelle slik behandling vil gi juridiske effekter som angår deg eller ikke kan behandles for automatisk beslutningstaking. Du har også rett til å be om menneskelig inngripen i automatisert beslutningstaking om deg.

 

6.7 Rettigheter til dataportabilitet

Under noen omstendigheter kan du motta personopplysningene dine som du har sendt til oss i et maskinlesbart, ofte brukt og strukturert format; det vil si digital form. Du har rett til å be oss om å sende dataene til en annen person uten hindringer fra oss, forutsatt at slik overføring er teknisk mulig.

 

6.8 Rett til å trekke samtykke

Vi trenger at du samtykker før vi kan sende pushvarsler og e -postmeldinger med nyhetsbrev som inneholder de siste tilbudene og tipsene til deg. Du står fritt til å trekke tilbake samtykket når som helst, uten noen som helst grunn eller belastning fra deg.

Å trekke tilbake ditt samtykke har ingen innvirkning på lovligheten av databehandlingen basert på samtykket for tilbaketrekking. Vi vil ikke ha mulighet til å dele tilbud, nyheter og tips med deg etter at samtykket er trukket tilbake.

 

6.9 Hvordan velge bort

Du bør gjøre følgende hvis du vil velge bort å motta tips, tilbud og nyhetsbrev fra oss:

  • Klikk på lenken for å melde deg ut; lenken ligger nederst i alle e -postene vi sender til deg.
  • Du kan også melde deg av siden for preferansesenter.

Du kan også bruke nettleserinnstillingene til å slå av pushvarsling. Besøk vårt nettsted for mer informasjon om hvordan du kan velge bort Web Push.

 

6.10 Rett til å klage

Hvis du føler at vi har brutt dine personopplysningsrettigheter, kan du sende inn en klage til databeskyttelsesmyndigheten i ditt område. Stedet der den påståtte overtredelsen skjedde, eller bostedet ditt, bestemmer den aktuelle databeskyttelsesmyndigheten du kan kontakte i EUs medlemsstater.

Vi er hjemmehørende i BULGARIA. Følgelig kan du komme i kontakt med det bulgarske datatilsynet.

 

6.11 Hvordan utøve dine rettigheter

Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler personopplysningene dine som beskrevet i denne personvernerklæringen, eller du foretrekker å utøve dine rettigheter som vi har beskrevet i delen «Dine rettigheter», kan du videresende en e -post til oss på: support@betenemy.com.


7. Datalagring

Selv om du bestemmer deg for å slette kontoen din hos oss, lagrer vi fortsatt dataene dine i databasen vår. I dette tilfellet vil vi ikke vise profildataene dine offentlig. Tipsene du allerede har lagt ut før du sletter kontoen din, forblir tilgjengelige for våre besøkende fordi vi har rett til immaterielle rettigheter. Vi vil imidlertid depersonalisere de resterende tipsene. Som et resultat kan du enkelt koble tipsene til dine personlige data.

Du kan sende oss en forespørsel om å slette dataene fra systemet vårt; den nødvendige prosessen er beskrevet ovenfor.


8. Hvem dine personlige data kan deles med

Vi må kanskje dele dine personlige data med en tredjepart. Tredjeparter er kategorisert nedenfor:

  • Medlemmer av organisasjonen vår. Husk at vi er ansvarlige for å bestemme middelene og formålet med databehandlingen og også bestemme de spesifikke dataene som skal behandles av andre medlemmer av vårt selskap.
  • Enheter som hjelper oss med å tilby og utvikle tjenestene våre regelmessig, som utvikling, markedsføring, vedlikehold og analyse. Disse enhetene har lov til å behandle dataene dine etter behov for å utføre delegerte oppgaver. Husk at vi er de eneste menneskene som kan bestemme midler og formål for databehandling, og vi har også det eneste ansvaret for å bestemme dataene som skal behandles for å utføre delegerte oppgaver.
  • Lovhåndhevende organer og offentlige myndigheter når vi er lovlig eller pålagt å gjøre det lovlig.

9. Overføring av dataene dine til tredjeland

Vi må kanskje sende dine personopplysninger utover grensene for Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet for å tilby våre tjenester regelmessig og eller for å utvikle disse tjenestene videre. Vi tar alle nødvendige tiltak for å beskytte og beskytte dataene i henhold til gjeldende databeskyttelseslover, spesielt GDPR.

Vi kan overføre personopplysningene dine til en mottaker i et land som er godkjent av Europakommisjonen for å ha et høyt databeskyttelsesnivå.

Hvis vi overfører dataene dine til USA, vil vi følge Privacy Shield -mekanismen når vi gjør det.

Når det er nødvendig, avslutter vi med dem hvordan vi mottar dataene dine om databeskyttelsesavtalene. Avtalene vil inneholde standardavtaleklausulene fra EU -kommisjonen som forplikter mottakeren til å gjøre tilgjengelig den riktige beskyttelsen og også implementere de riktige sikkerhetstiltakene i tråd med gjeldende personvernlovgivning, spesielt GDPR.


10. Sluttnoter

Vi kan endre eller endre denne personvernerklæringen fra tid til annen.

De mest nødvendige endringene er de som påvirker dine forpliktelser og rettigheter og de som påvirker behandling og beskyttelse av dine personopplysninger. Noen av endringene kan ha å gjøre med, men ikke begrenset til, behandling av dataene dine av en ny grunn, distribusjon av ny teknologi og lansering av nye tjenester hvis det gjøres vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vi vil varsle deg via vår tjeneste eller på andre måter. Vi lar deg også gjennomgå endringen før vi gjør dem effektive.

Mindre endringer er de endringene som ikke har noen innvirkning på dine forpliktelser og rettigheter, og de påvirker heller ikke personopplysningene dine. Denne kategorien av modifikasjoner kan omfatte, men ikke begrenset til, morfologiske, organisatoriske og strukturelle endringer i personvernerklæringen for å gjøre retningslinjene mye lettere å lese.